Stacaravan Verhuur Vorden
geniet van de rust en de natuur


Welkom in ons Dennenhuisje

 Dank voor uw interesse in onze stacaravan Het Dennenhuisje – locatie Recreatiebospark De Reehorst te Vorden, gemeente Bronckhorst.

Particuliere verhuur en reserveringen uitsluitend via onze eigen website: www.StacaravanVerhuurVorden.nl 

Voor informatie en/of vragen kunt u ons bellen, en  per e-mail bereiken.

Onze stacaravan is gelegen in een gemoedelijke en sfeervolle bosachtige omgeving met volop rust en privacy. De stacaravan staat gesitueerd op een zeer ruime kavel ca. 380m2 (!), inclusief een groot terras en parkeergelegenheid op eigen terrein. U komt hier voornamelijk om te onthaasten, met rustieke natuurbeleving als basis. De royale aanwezigheid van vogels en soms een eekhoorn verwelkomen u in de ochtend.

Indeling:                                        woonkamer en open keuken, badkamer, toilet (separaat), hoofdslaapkamer plus een aparte tweede kamer (kinderbed / berging) De stacaravan beschikt over een 2-persoons bed in de hoofd slaapkamer, en 1 kinderbed in de kleine slaapkamer (80*160). De accommodatie is dus met name geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind, of 1 volwassene en 2 kinderen.

Op het eigen terrein mag er tevens een (eigen) tent bijgeplaatst worden – bijzonder leuke ervaring voor kinderen of de komst van een logeetje 😉 Geen probleem! Geef dit wel aan bij uw boeking. Als er vrienden of gasten een nachtje blijven slapen zitten hier ook kosten aan verbonden.
Bij uw reservering is beddengoed en keukenlinnen  inbegrepen. U dient zelf (enkel) zorg te dragen voor douche-/badkamerlinnen.

Op "De Reehorst" is op loopafstand (<10m) een wasserette en zo nodig ook een wasdroger aanwezig. De stacaravan beschikt over een eigen aansluiting voor internet (glasvezel) / WiFi 5GHz. Prijzen op de website zijn incl. toeristenbelasting, het meebrengen van één huisdier en internet (glasvezel)            Gebruik van gas/water/elektra op basis van realistisch verbruik. Roken in de stacaravan is niet toegestaan!

 Uw reservering is pas definitief na aanbetaling van een voorschot bedrag. Bij de vaststelling van het voorschot wordt 50% van het verschuldigde bedrag huurovereenkomst & een borg á € 150,- inrekening gebracht. U ontvangt aansluitend aan uw boeking een iDEAL transactie voorstel.

Bij annulering vervalt in beginsel het recht op restitutie voorschot, behoudens onvoorziene omstandigheden / uitzonderingen zoals bijvoorbeeld bij ernstige ziekte of onverhoopt overlijden (familieleden). Bij een annulering vindt er uiteraard wel restitutie plaats van de vooruit betaalde borg.
Restant verschuldigde bedrag huurovereenkomst, dat wil zeggen overige 50% en verplichte schoonmaakkosten (+/- huisdier) dient uiterlijk 4 weken voor aanvang huurperiode te zijn voldaan. Nadat u bent uitgecheckt vindt er een eindinspectie plaats, het recht op restitutie borg zal binnen 3 werkdagen plaatsvinden.
Bij een reservering binnen 4 weken aanvang verblijf, of bij een totaalbedrag reservering t/m € 300,- (excl. borg) is de aanbetaling overeenkomstig het volledige bedrag.
In z’n algemeenheid geldt, bij constatering van schade / vermissing of anderzijds dient u terstond contact op te nemen met de verhuurder: +31(0)6 208 96 842
Bij uw reservering wordt u om uw BSN verzocht (niet verplicht), dit is louter om u (eventueel) als rechtmatige huurder te kunnen verifiëren. Dit draagt bij aan de veiligheid van alle gebruikers op het Recreatiebospark de Reehorst te Vorden. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map