Stacaravan Verhuur Vorden
geniet van de rust en de natuur


Lekker uit eten in de buurt
De Herberg, sinds 1979 een warm welkom! Bij ons kun je terecht voor een gezellige avond uit in het café, of heerlijk uit eten in ons restaurant.
Terras:
Bij mooi weer kun je genieten van ons fraai aangeklede en verwarmde terras en onze grote tuin.
Nieuwe keuken:
Bij onze buffetten, diners of a la carte streven wij naar perfectie. Sinds april 2021 beschikken we over een spiksplinternieuwe keuken, voorzien van alle gemakken en de allernieuwste technieken!

De Herberg
Kom en beleef het Meestershuis. U bent meer dan welkom bij ons!
Uniek in het centrum van Vorden; de entourage, de combinatie van het oude pand en de moderne serre, de verrassende kaart en een heerlijk verwarmd terras maken Grand Café het Meestershuis tot de hotspot van gemeente Bronckhorst!
Een plek waar u 6 dagen per week (dinsdag is onze Studiedag) ’s ochtends vanaf 10.00 uur terecht kunt voor een dampende Meesterskoffie of een heerlijke cappuccino met een dikke laag ambachtelijk opgeschuimde melk. Zoekt u een locatie met originele en verrassende ‘Meesterwerkjes’? Stop maar met zoeken, bij deze gevonden! En alvast een waarschuwing voor gasten die iets zoeken waar rond borreltijd afgesproken kan worden, de keuze qua originele ‘Proefwerkjes’ is divers zodat thuis eten daarna eventueel niet meer nodig zal zijn. Maar natuurlijk staan onze ‘Keukenmeesters en -juffen’ er niet alleen voor de lunchgerechtjes en de borrelhappen en hebben zij ’s avonds ook een aantal leuk te combineren ‘Klassewerkjes’ voor u in petto.

Het Meestershuis
Achterhoekse gastvrijheid sinds 1945
Al ruim vijfenzeventig jaar staat Bakker in Vorden symbool voor Achterhoekse gastvrijheid. Proef van onze Bourgondische specialiteiten in de sfeervolle jachtkamer. Geniet in het Cafe van koffie of een hartverwarmertje na de Achtkastelentocht. Achterhoekse gastvrijheid sinds 1945.
Van de asperges in de lente tot winterse wildspecialiteiten van onze eigen jachtvelden; in ons restaurant serveren we seizoensklassiekers van de mooiste lokale en regionale ingrediënten. Gewaardeerde tradities als ‘de Haantjes van Bakker’ staan al drie generaties op de kaart. Daarnaast voeren we een afwisselende lunch- en dinerkaart. Uiteraard met mooie, begeleidende wijnen.

Hotel BakkerUiteraard zitten er meerdere snackbars en pizzaria's in het centrum van Vorden.In de zomer kunt U er ook terecht voor heerlijk vers gemaakt softijs (uit de weide omgeving komen ze hiervoor naar Vorden) en schepijs in alle smaken die je je kunt voorstellen!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map